Lasni sistem BVZ
 
 
 
FI POTENCIAL d.o.o.
Center za reševanje izpadanja las
Komenskega 1
4000 Kranj
031 444 868
04 5329 664
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
si hr de en ru
APARTMAJI NA KRKU!


Kamnita vila v oljčnem gaju.


Kamnita vila stoji sredi 150 let starega oljčnega nasada, ki je 5 minut hoda od morja in starega mestnega jedra Krka.

Želeli smo ponuditi nekakšno oazo na morju, kjer bi se ljudje, ki se srečujejo z izzivom izpadanja las, lahko sprostili. Vemo, da ni vedno prijetno prestrezati radovedne poglede, ko na morju nosimo kapice, rute ali smo kar gologlavi. Da se nam včasih pač preprosto ne da več razlagati, kaj nam je in kaj se je zgodilo z našimi lasmi... Na posestvu ni potrebno nikomur nič razlagati, saj je predvsem namenjeno ljudem, ki imajo izkušnjo izpadanja las in se morda želijo neženirano zagnati v bazen brez česarkoli na glavi. Proč od radovednih pogledov in neprimernih komentarjev.

Če poleg tega še uživate ob branju dobre knjige v kakšni viseči mreži ali opazovanju galebov, šoj, kosov in ostalih številnih ptic, ki se hodijo namakat v napajalnike po posestvu, ste zadeli pravi naslov.

Za tiste, ki pa želite kakšen klepet v senci oljk, smo postavili številne klopi, stole in žar.

Za sezono 2014 sta na voljo še dva apartmaja. Eden za 1-2 osebi (enosobni s kopalnico), drugi za 2-4 (spalnica za 2 osebi, kuhinja in dnevni prostor z raztegljivim kavčem z vzmetnim ležiščem za 2 osebi). Oba apartmaja imata svoj balkon. Vrt pa je namenjen druženju, poležavanju v visečih mrežah, plavanju... WI-FI (brezžični internet) je na voljo v vseh apartmajih in po celem posestvu.

Cene:
- mali apartma: 100 EUR v visoki sezoni (1.6. - 15.9.) in 70 EUR (pred- in posezona - do konca maja ali od 15.9. dalje)
- večji apartma: 150 EUR v visoki sezoni, ostalo 130 EUR
- Turistična taksa znese nekaj dodatnih kun na dan.

Več informacij lahko dobite na 031 444868.
Ker je povpraševanja veliko, apartmajev pa malo, se smatra vaš zaželeni termin rezerviran ob vplačilu 50% cene. Preostali znesek je potrebno poravnati 14 dni pred prihodom.

Zgodaj spomladi in v jeseni je bazen s svojo malce toplejšo vodo od morske več kot zaželen.Tudi pernati prijatelji se radi osvežijo!Pogled s posestva na staro mestno jedro.Tople poletne noči so kot nalašč za hrbtno plavanje ob občudovanju zvezd.Primer kopalnice.Na ploščadi za sončenje te pozdravijo fige.Apartmaji nudijo vso zasebnost, na vrtu pa se lahko družite ali umaknete v številne kotičke.
Branje ali samo lenarjenje v številnih mrežah je zelo popularno.Glavni vhod.Posestvo te ovije v vonjave sivke, lovorja, smilja, rožmarina in ostalih sezonskih rož.Miren bližnji zaliv - 5 min. hoda s posestva.


Mirna nudistična plaža. Dostopna z avtom v 5 min. ali peš s posestva v ca. 15 min.Ponirki so redni gostje vseh zalivov.


Plitev zaliv ca. 7 min. hoje s posestva.Številni manjši zalivi so 5 min. hoda s posestva.Glavna plaža nudi mirne kotičke, kot tudi akcijo pred hoteli.
Najživahnejša plaža pred hotelom Koralj.


Hair systems, Natural hair line, Hair genesis studio, Fi Potencial d.o.o., Komenskega 1, 4000 Kranj, Slovenia
Phone 00386 4 5329 664 Fax 00386 4 5329 665 Mobile 00386 31 444 868 e-mail: info@hair-system.com